U Pakracu i Lipiku asfaltirano 13,5 kilometara cesta

zuc u pakracu i lipiku - 1Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović u pratnji gradonačelnika Pakraca Davora Huške, gradonačelnika Lipika Antuna Haramije te Mije Jozaka, ravnatelja Županijske uprave za ceste (ŽUC) danas je obišao novoasfaltirane dionice cesta na području Pakraca i Lipika koje su pod ingerencijom ŽUC-a. U kratkom je roku od 17. do 30. listopada asfaltirano 13,5 kilometara cesta na pakračko-lipičkom području, vrijednosti oko 8 milijuna kuna.

zuc u pakracu i lipiku - 2  

Župan se uvjerio kako su radovi koje je izvodio slavonskobrodski Cestar praktički završeni i to mjesec dana prije isteka roka. Preostalo je još uređenje bankina na pojedinim dionicama, krčenje šikara uz ceste te uređenje putnih kanala.                                                                                         

zuc u pakracu i lipiku - 3

Župan i gradonačelnici zaustavili su se na novoasfaltiranoj prometnici Donja Obrijež – Kapetanovo Polje u dužini od 1.100 metara za što je utrošeno 668.000 kuna, obišli su i radove u Poljani, na dionici ceste Uljanik – Poljana – Međurić, te saniranu dionicu Donji Čaglić – Subocka u dužini od kilometra.

zuc u pakracu i lipiku - 4

- Hvala županu Aladroviću, hvala ravnatelju Jozaku. U protekle tri godine u naše i lipičke ceste ŽUC je uložio više nego što je to učinjeno u prethodnih 20 godina. Time smo jako zadovoljni, a što je najvažnije zadovoljni su i stanovnici Pakaca i Lipika - kazao je gradonačelnik Huška.