Dan grada Pakraca i blagdan sv. Josipa

pakrac - 2013 - 1- U posljednjem četverogodišnjem ciklusu napravili smo puno na području Pakraca. Vrlo je vrijedno i to što smo vratili visoko školstvo u naš grad, a u planu je i uređenje studentskog kampusa kroz uređenje stare bolnice,  vrijednosti preko 100 milijuna kuna. Grad Pakrac ima pripremljene projekte vrijedne preko pola milijarde kuna za Europsku uniju - kazao je gradonačelnik Pakraca Davor Huška na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća kojoj je nazočio i požeško-slavonski župan Marijan Aladrović sa suradnicima.

pakrac - 2013 - 4

Gradonačelnik se zahvalio svima koji svojim radom pridonose napretku grada, uz posebnu zahvalu hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih branitelja. Obraćajući se okupljenima i čestitajući domaćinima dan grada i blagdan sv. Josipa, župan Aladrović je poželio Pakračanima da nastavljaju razvijati svoj grad kao i dosad, zahvalivši im se na dobroj suradnji u proteklom razdoblju.

pakrac - 2013 - 2

Na svečanoj su sjednici u Gradskoj vijećnici uručena brojna gradska priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama, odnosno kolektivima, a novi počasni građanin Pakraca od ove je godine general Ante Gotovina. On, nažalost,  nije nazočio današnjoj sjednici jer, budući da u vrijeme korizme na sudjeluje u takovim javnim događanjima.

pakrac - 2013 - 3

Poslije završekta svečane sjednica pakračkoga GV-a, u Zoni male privrede svečano je otvoren pogon tvrtki "Šume Šugić" i "ICES" d.o.o. te je potom obiđeno i gradilište novoga poduzetničkoga inkubatora. I time se Pakrac potvrdio kao grad koji brine o razvoju gospodarstva što će mu, kako je kazao gradonačelnik Huška, biti odrednica i u budučnosti.