Izmjena vanjske stolarije na Tehničkoj školi

malaŽupan Alojz Tomašević, u pratnji svojih suradnika Željka Jakopovića i Ferdinanda Trohe i gradonačelnika grada Požege Vedrana Neferovića, danas je obišao radove na Tehničkoj školi u Požegi. Naime, u tijeku je izmjena vanjske stolarije,  vrijednost radova iznosi oko 650 tisuća kuna koje financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Požeško – slavonska županija. Tehnička škola izgrađena je prije 32 godine i od tada se vanjska stolarija nije mijenjala. velika1

Prema riječima v.d. ravnatelja Hrvoja Galića nova stolarija bi trebala doprinijeti znatnoj uštedi energije. Župan Alojz Tomašević tom prigodom je rekao: „ Čestitam ravnatelju  na provođenju ovog projekta kojii će omogućiti kvalitetnije i bolje uvjete  kako učenicima tako i djelatnicima Tehničke škole. Također zahvaljujem Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU koje je prepoznalo važnost ovog projekta“.
velika2

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE Župan Alojz Tomašević, u pratnji svojih suradnika Željka Jakopovića i Ferdinanda Trohe i gradonačelnika grada Požege Vedrana Neferovića, danas je obišao radove na Tehničkoj školi u Požegi. Naime, u tijeku je izmjena vanjske stolarije,  vrijednost radova iznosi oko 650 tisuća kuna koje financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Požeško – slavonska županija. Tehnička škola izgrađena je prije 32 godine i od tada se vanjska stolarija nije mijenjala.