Povjerenstvo za početak rada novih sportskih dvorana

dvorane_01Županov zamjenik za društvene djelatnosti, Ferdinand Troha ugostio je u Županiji predstavnice Ministarstva prosvjete, obrazovanja i športa, koje su došle pregledati nove sportske dvorane u Jakšiću i Pleternici te utvrditi uvjete za početak njihova rada, odnosno normirati potrebna, nova radna mjesta.

Povjerenstvo iz ministarstva vodila je Nevenka Pašalić, ministrova viša stručna savjetnica, u čijoj pratnji su bile Marija-Ana Zovko Tomaš, načelnica Odjela za normativne poslove, te Sanja Grbešić, stručna suradnica. U Jakšiću su ih ugostili ravnatelj OŠ Mladost, Boško Obradović, te općinski načelnik Ivica Kovačević, dok su njihovi domaćini u Pleternici bili v.d.ravnateljica OŠ fra Kaje Adžića, Anka Dorbić te gradonačelnikova zamjenica Antonija Jozić.

dvorane_02

Županov zamjenik F.Troha, kao i predstavnici spomenutih škola, izrazio je zadovoljstvo posjetom povjerenstva iz resornoga ministarstva koje će uskoro, sukladno utvrđenim potrebama, odrediti kvotu potrebnih radnih mjesta za nove sportske dvorane u Jakšiću i Pleternici.