Praznični piknik za korisnike Doma za starije u Požegi

dom_za_starije_01Ravnateljica Doma za starije i nemoćne u Požegi, Irena Čavec, uz pomoć svojih suradnika organizirala je praznični piknik za korisnike te požeške ustanove. Povod je bio Međunarodni praznik rada. Radnici Doma pripremili su pravu roštiljadu u dvorištu zgrade, samo za korisnike koji su uz ukusan ručak na svježem zraku uživali i u pjesmi te druženju.

- Drago mi je što su korisnici bili zadovoljni i što nas je poslužilo lijepo vrijeme. Tim smo druženjem željeli da i naši dragi korisnici osjete prazničnu atmosferu, onako kako su to nekad činili kod svojih domova ili na izletištima - kazala je ravnateljica Čavec, koja je tom prigodom svim korisnicima čestitala Međunarodni dan rada, 1. svibnja.

dom_za_starije_02

Budući da je Požeško-slavonska županija osnivač i vlasnik Doma za starije i nemoćne u Požegi, praznični piknik posjetili su i Ferdinand Troha, županov zamjenik za društvene djelatnosti, te Damir Goluža, predsjednik Upravnoga vijeća požeškoga Doma za starije i nemoćne.

dom_za_starije_03

I oni su srdačno pozdravili okupljene, čestitali im Praznik rada te im zaželjeli mnogo zdravlja. Pohvalno su se izrazili o radu ravnateljice i djelatnika Doma za starije i nemoćne, kazavši kako će i ubuduće imati podršku Upravnoga vijeća, odnosno Požeško-slavonske županije.

dom_za_starije_04