Župan Aladrović posjetio velički Dom umirovljenika

dom_u_velikoj_01Zajedno sa saborskim zastupnikom Franjom Lucićem, požeško-slavonski župan Marijan Aladrović posjetio je Dom umirovljenika u Velikoj, gdje ih je dočekala ravnateljica Mirjana Novak. Do posjeta je došlo na inicijativu saborskoga zastupnika Lucića, koji se na taj način želio izravno upoznati sa stanjem i potrebama doma. Korisnike je tom prigodom posjetio i velički načelnik Vlado Boban.

Nakon što je ravnateljica Novak upoznala cijenjene goste s osnovnim podacima o veličkom Domu umirovljenika, u društvenoj sali korisnike su pozdravili župan Aladrović, koji je dom obišao i korisnike darivao prošloga Božića, te saborski zastupnik Lucić, koji je naglasio kako to sigurno nije njegov posljednji posjet toj veličkoj ustanovi te kako će se zasigurno ponovno vidjeti.

dom_u_velikoj_02

U pratnji spomenutih dužnosnika bili su i Slavko Matijević, predsjednik Općinskoga vijeća Velike te Sandra Sekulić Pojer, pročelnica Ureda župana. Gosti su, naravno, i ovom prigodom darivali korisnike i ravnateljicu, koja se zahvalila na posjetu, darovima i pažnji koju F.Lucić, M.Aladrović i V.Boban iskazuju za Dom umirovljenika u Velikoj.

dom_u_velikoj_03

Nakon obilaska domskih prostorija, za goste su korisnici pripremili i izveli zanimljiv program, u kojem je bilo malo glume kroz kratki scenski prikaz, literarnog izričaja kroz stihove o Slavoniji i Hrvatskoj te puno pjesme kroz nezaobilazni, veseli bećarac.