Jakšićani najbolji na Susretima umirovljenika u Požegi

umirovljeniciDeveti Susreti umirovljenika Požeško-slavonske županije, na kojima su se umirovljenici natjecali u streljaštvu, šahu, kuglanju i pikadu, okupili su u Požegi ekipe iz cijele županije, a najuspješniji su na kraju, kada su se zbrojili svi rezultati, bili umirovljenici iz Jakšića. Nagrade najuspješnijima, na zajedničkom druženju, uručio je požeško-slavonski dožupan Ferdinand Troha.

Požeško-slavonska županija bila je pokrovitelj umirovljeničkih sportskih igara, na čemu se ispred organizatora, Županijske koordinacije udruga umirovljenika, zahvalio Ivan Berec, predsjednik koordinacije i Matice hrvatskih umirovljenika Požega.

umirovljenici_01

Pozdravljajući okupljene umirovljenike, dožupan Troha im je čestitao na postignutim rezultatima te im zaželio mnogo zdravlja i uspjeha, kazavši kako je Požeško-slavonska županija sa zadovoljstvom pristala biti pokrovitelj sportskih susreta umirovljenika te da je njemu osobno bilo posebno drago što se mogao družiti s njima i uručiti priznanja najuspješnijima.

umirovljenici_02

Spomenimo kako je prvo mjesto u streljaštvu osvojila Velika, u šahu su najbolji bili Pakračani i Lipičani, u kuglanju Požežani, a u pikadu Veličani, no ukupno, kada su se zbrojili svi rezultati, uz malo sreće pehar najboljoj ekipi 9. Susreta umirovljenika pripao je Jakšićanima.

umirovljenici_03