Bivši radnici Kamen Ingrada kod župana Aladrovića

kamen_01Bivši i sadašnji radnici trvtke Kamen Ingrad i povezanih društava, koji su oštećeni u poznatoj aferi podizanja kredita u njihovo ime, a za potrebe Kamen Ingrada, zbog čega im danas prijeti ovrha nad njihovim kućama, zatražili su sastanak s požeško-slavonskim županom Marijanom Aladrovićem, koji ih je danas primio i saslušao u Velikoj županijskoj vijećnici.

Radnici su još jednom podsjetili kako neki od njih nisu znali za kredite, kojih je ukupno bilo 30 (plus po dva jamca za svaki kredit) te da je nekima krivotvoren potpis, odnosno da nisu ni išli u banku u kojoj je kredit podignut u njihovo ime, a za Kamen Ingrad. Izvijestili su župana kako su još 2006. godine podnijeli kaznenu prijavu zbog krivotvorenja potpisa na nekim ugovorima, ali da je slučaj i dalje u početnoj fazi.

kamen_02

Stoga su zatražili županovu pomoć. On im je, pak, obećao pomoći, vidjeti zašto se čeka s tim slučajem, te ukoliko bude trebalo obratit će se izravno i ministru pravosuđa. Za nekoliko dana će o tomu izvijestiti radnike, kojima i dalje prijeti ovrha nad njihovim domovima, i to zbog kriminalnih radnji drugih.