Koncert za korisnike požeškoga Doma za starije osobe

dom_koncert_01Ravnateljica Doma za starije i nemoćne u Požegi, Irena Čavec, za korisnike ustanove koju vodi organizirala je koncert vokalno instrumentalnog sastava Zlatna mreža iz Osijeka. U gotovo sat vremena zanimljivoga glazbenoga programa, korisnici požeškoga Doma za starije i nemoćne uživali su u širokom repertoaru osječkih glazbenika. Budući da je Požeško-slavonska županija osnivač Doma, koncertu je nazočio i županov zamjenik za društvene djelatnosti Ferdinand Troha.

dom_koncert_04

Koncert je nastao kao plod dobre suradnje između Doma za starije i nemoćne i Pučkog otvorenog učilišta Obris, koje ovih dana obilježava Međunarodni tjedan cjeloživotnog učenja, pa su njihovi gosti iz osječke Udruge Svjetlo rado pristali održati koncert za korisnike Doma u Požegi.

dom_koncert_02

Uprava spomenute požeške ustanove organiziranjem takvih događaja, koje redovito podupire Požeško-slavonska županija, pokazuje kako na jedan doista kvalitetan te ispravan način vodi brigu o korisnicima, koji se posebno vesele takvim i sličnim događajima kojih je u posljednje vrijeme sve više u požeškom Domu za starije i nemoćne.

dom_koncert_05

Korisnici su, priznali su nam, uživali u koncertu osječke glazbene skupine Zlatna mreža. Kazali su to, naime, i dožupanu Trohi, ravnateljici Čavec te nazočnim gostima.

dom_koncert_03