Dožupan Troha s čelnicima Školskog sportskog saveza

skolski_savez_01Županov zamjenik za društvene djelatnosti Ferdinand Troha danas se u svom uredu sastao s čelnicima Hrvatskoga školskoga sportskoga saveza, njegovim predsjednikom Andrijom Vučkovićem te članom nadzornog odbora Dubravkom Ižakovićem, u čijem su društvu bili i Blagojka Leko, predsjednica Školskog sportskog saveza Požeško-slavonske županije te članovi njegova upravnoga odbora, Dario Pisker i Matija Vukušić.

Razgovaralo se o skorašnjem početku školskih sportskih natjecanja u našoj županiji. Dožupan Troha istaknuo je kako će Požeško-slavonska županija učiniti sve što se od nje očekuje kako bi se natjecanja normalno odvijala, izrazivši nadu u uspješnu školsku sportsku godinu i dobre rezultate mladih učenika-sportaša.

skolski_savez_02

Blagojka Leko je izvijestila kako su trenutačno u tijeku pripreme za novu natjecateljsku sezonu u našoj županiji te da je prema školama otišao upit o sportovima u kojima misle sudjelovati, kako bi se mogao napraviti raspored natjecanja. Početak prvih školskih sportskih natjecanja očekuje se do kraja listopada.