Dožupan Troha otvorio glazbene susrete umirovljenika

umirovljenici_pjesma_01Deveti susreti glazbenih grupa i pjevačkih zborova umirovljenika iz Požeško-slavonske županije okupili su Jakšiću preko četiri stotine sudionika, natjecetalja i gledatelja. Pred okupljenima svoje su glazbene točke izveli glazbeni i umirovljenićki sastavi iz svih umirovljeničkih organizacija Matice hrvatskih umirovljenika naše županije. I ovogodišnje susrete glazbenih grupa i pjevačkih zborova umirovljenika otvorio je županov zamjenik Ferdinand Troha.

umirovljenici_pjesma_02

Uza županova zamjenika, koji je pohvalio izvođače za kvalitetne izvedbe, s kojima se pobliže upoznao prošle godine u Pakracu, te im zaželio puno zdravlja, okupljenim umirovljenicima obratili su se i načelnik Jakšića Ivica Kovačević te Ivan Berec, predsjednik Koordinacije umirovljeničkih udruga Požeško-slavonske županije, koji se pak posebno zahvalio na pomoći županu Marijana Aladrovići i Požeško-slavonskoj županiji, koja je bila pokrovitelj susreta.

umirovljenici_pjesma_03

U trosatnom programu, umirovljenici su prikazali doista zanimljiv i raznolik glazbeno-pjevački repertoar pa je prepuna jakšićka dvorana često odzvanjala pljeskom. Na kraju svečanosti, dožupan Troha primio je od umirovljenika zahvalnicu za pomoć pri organizaciji devetih susreta glazbenih grupa i pjevačkih zborova umirovljenika.

umirovljenici_pjesma_04