Požeški Spin Valis otvorio prodajni salon u Zagrebu

spin_valis_zagreb_01Poznata požeška tvrtka, tvornica namještaja Spin Valis d.d. otvorila je prodajni salon u Zagrebu u sklopu robne kuće u Aveniji Dubrovnik 14, neposredno uz trgovački centar Avenue Mall. Na preko stotinu četvornih metara, Spin Valis će u glavnom hrvatskom gradu stalno nuditi proizvode iz svoga širokog asortimana, od sjedećih garnitura, stolića, stolova i stolaca do komoda, vitrina i drugih prepoznatljivih proizvoda te tvrtke.

spin_valis_zagreb_03

Otvaranju salona nazočio je velik broj gospodarstvenika i političara iz Požeštine, među kojima saborski zastupnik Franjo Lucić, zatim požeško-slavonski dožupan i županov zamjenik za gospodarstvo Željko Jakopović, upravitelj Hrvatskih šuma u Požegi Stjepan Blažičević, predsjednik Gospodarske komore Požega i direktor tvrtke Orljava, Luka Balenović i drugi.

spin_valis_zagreb_04

Predsjednik uprave Spin Valisa, Zdravko Jelčić, pozdravljajući okupljene i kazavši nekoliko osnovnih riječi o djelatnosti te tvrtke, nije krio zadovoljstvo što će Spin Valis ubuduće preko vlastitoga prodajnoga salona biti stalno zastupljen u hrvatskoj metropoli.

spin_valis_zagreb_05

Čast da presječe vrpcu i otvori Spin Valisov prodajni salon pripala je Nadanu Vidoševiću, predsjedniku Hrvatske gospodarske komore, koji je među ostalim kazao kako je upravo Spin Valis jedan od pozitivnih primjera razvoja i pravoga puta u hrvatskom gospodarstvu, kojega bi trebali slijediti i ostali.

spin_valis_zagreb_02