Za Mateja Markanovića prikupljeno 53.605 kuna!

markanovic_01Županijska turistička zajednica, točnije njezina direktorica Maja Jakobović izvijestila je o javnost kako je u humanitarno-revijalnoj nogometnoj utakmici između momčadi Zekić i prijatelji te Humanih zvijezda, igranoj u petak 27. svibnja 2011. godine na stadionu u Velikoj, od prodaje ulaznica te uplate sponzora i svih dobrih ljudi, prikupljeno 53.605 kuna. Taj je novac uplaćen na račun teško bolesnoga dječaka Mateja Markanovića iz Trenkova pokraj Požege.

markanovic_03

Na prigodnoj svečanosti u Velikoj županijskoj vijećnici požeško-slavonski župan Marijan Aladrović te načelnik Velike Vlado Boban uručili su ocu maloga Mateja, Mariju Markanoviću izvještaj o uplaćenom novcu, poželjevši što skorije ozdravljenje njegova sina.

- Znam da to nije mnogo novca, no vjerujem da će vam barem malo pomoći - kazao je župan Aladrović.

markanovic_02

Mario Markanović zahvalio se Županiji, Općini Velika i Županijskoj turističkoj zajednici na pomoći kao i Zoranu Zekiću koji je svoju oproštajnu utakmicu odlučio odigrati u Velikoj, na stadionu na kojem je pružio svoje najbolje igre u dresu nekadašnjega Kamen Ingrada, te sav prihod dati za liječenje teško bolesnoga dječaka Mateja Markanovića.

Zbog obveza u inozemstvu, Zoran Zekić nije mogao nazočiti događaju u Velikoj županijskoj vijećnici, no i on se zahvalio svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, također zaželjevši sve najbolje malom Mateju u borbi s teškom bolesti.

zekic_05

Maja Jakobović, ispred Županije i županijskoga TZ-a poimence se još jednom zahvalila svima koji su pomogli u provedbi humanitarno-revijalne utakmice i to: nogometnim klubovima Papuku iz Velike, Slaviji iz Pleternice, Graničaru iz Zagrađa te Slogi iz Trenkova, zatim Sigurnosti Osijek d.o.o., Kutjevu d.d., Zvečevu d.d., Tehnicu d.o.o., Zajednici športskih saveza i udruga Požeško-slavonske županije, Općini Velika i Turističkoj zajednici Velike, nogometnim sucima Davoru Banoviću, Nikoli Jurišiću i Damiru Šantiću, voditelju Mariju Mihiću te bivšim nogometašima Željku Adžiću i Miroslavu Bičaniću koji su, uza Zekića, ponajviše sudjelovali u organizaciji utakmice, odnosno okupljanju igrača među kojima su bili  doista poznati majstori "najvažnije sporedne stvari na svijetu", predvođeni legendarnim kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimirom Bobanom.

zekic_06