Dožupan Troha primio nadarenu učenicu Tamaru Šarić

tamara_01Učenicu četvrtoga razreda Ekonomske škole u Požegi Tamaru Šarić, koja je na nedavnom, trodnevnom državnom natjecanju iz knjigovodstva i bilanciranja u Ivancu osvojila drugo mjesto u konkurenciji 28 učenika iz cijele Hrvatske, danas je u svom uredu primio županov zamjenik za društvene djelatnosti Ferdinand Troha, čestitajući joj na izvrsnom postignuću, kao i njezinoj mentorici prof. Elviri Volf-Karan, uručivši im vrijednu Kempfovu monografiju o Požegi

tamara_02

- Zadaci su bili teški, natjecanje je dugo trajalo, ni sama nisam očekivala tako dobar rezultat - kazala je Tamara Šarić, mlada Požežanka koja je prethodno bila pobjednica međužupanijskoga natjecanja iz triju slavonskih županija.

tamara_03

- Tamara je stvarno bila izvrsna. Samo je šest bodova zaostala za pobjednikom, a trećeplasiranog je učenika ostavila iza sebe za 25 bodova. Mislim da to dovoljno govori. Naravno da smo ponosni na nju - kazala je profesorica Volf-Karan.

tamara_05

Dožupan Troha izrazio je zadovoljstvo što učenici županijskih srednjih škola nastavljaju tradiciju postizanja dobrih rezultata na državnim natjecanjima, što je potvrda da se u školama kojima je Županija osnivač dobro radi u temeljnoj i dodatnoj nastavi.

tamara_04