Župan Aladrović obišao gradilišta u veličkoj općini

velika-trnovac-1Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović danas je u pratnji svoga domaćina, načelnika Velike Vlade Bobana obišao gradilišta u toj općini i to u naseljima Trnovcu i Radovancima te u samoj Velikoj. U Trnovcu se preko Županijske uprave za ceste (ŽUC) izgradio nogostup kroz cijelo selo te će se još izvršiti presvlačenje asfaltnim slojem potrebnoga dijela naselja. Riječ je o mjestu s velikim brojem djece pa je takva ŽUC-ova investicija doista opravdana.

velika-trnovac-2

Predsjednik Mjesnoga odbora Trnovac, Slavko Matijević zahvalio se županu i Županijskoj upravi za ceste što su pristali pomoći Trnovčanima koji su uz nogostup dobili i uređeno parkiralište pred mjesnom crkvom. Ta je ŽUC-ova investicija vrijedna 1,2 milijuna kuna.

velika-trnovac-3

Načelnik Boban potom je županu pokazao i novouređeno dječje igralište u Radovancima uz koje se uređuje i jedan sportski teren. Radovanci su tako prvi put dobili jedno takvo mjesto za okupljanje mladih. Prvi čovjek veličke općine odveo je požeško-slavonskoga župana i do gradilišta na mjesnom groblju u Velikoj na kojem je u tijeku asfaltiranje staza.  Riječ je o radovima koji se financiraju iz općinskoga proračuna. Sezonu građevinskih radova u Velikoj tako koriste na najbolji mogući način.