Dožupan Troha dodijelio diplome novim majstorima

diplome_za_majstore_01Obrtnička komora Požeško-slavonske županije danas je organizirala svečanost podjele diplome kandidatima koji su uspješno položili ispit za majstorske zvanje. Diplome novim majstorima uručio je Ferdinand Troha, županov zamjenik za društvene djelatnosti. Dodjela je prvi put održana u novim prostorijama Županijske obrtničke komore u Thauzyjevoj ulici u Požegi (iza spomenika poginulim braniteljima) koje se, kazao je predsjednik Komore Stipo Barukčić, postupno uređuju u čemu pomažu i obrtnici i majstorski kandidati.

diplome_za_majstore_02

Dožupan Troha, zaželjevši novim majstorima mnogo uspjeha u daljnjem poslu, poželio im je i da nastave pronositi slavnu tradiciju požeškoga obrtništva. Potom je uručio diplome majstorima u frizerskom, automehaničarskom, kuharskom i klesarskom zanimanju.

diplome_za_majstore_03

Diplome su tako dobili: Mihaela Đurić, Marijana Parag (frizerke), Juraj Nekić, Josip Nekić, Igor Erlbek, Ivan Banaj (automehaničari), Perica Petrović, Marija Golić (kuhari) te Jozo Baketarić, Marinko Pavković i Tomislav Šetka (klesari).

diplome_za_majstore_04