Župan Aladrović obišao cestovna gradilišta u Pakracu

pakrac-ceste-1Požeško-slavonski župan Marijan Aladrović danas je obišao cestovna gradilišta u Pakracu, odnosno one ceste kojima gospodari Županijska uprave za ceste (ŽUC). U pratnji saborskoga zastupnika i gradonačelnika Pakraca Davora Huške te v.d. ravnatelja ŽUC-a Mije Jozaka, župan se uvjerio kako se na pakračkom području radi prema dogovorenom, na zadovoljstvo tamošnjih stanovnika. Nastavak je to obećanoga ravnomjernoga ulaganja u sve krajeve županije.

pakrac-ceste-2

Tom su prigodom okupljeni novinari u Gradskoj kući u Pakracu, prije odlaska na teren, mogli čuti kako je ove godine kroz pojačano i redovno održavanje županijskih cesta na području Pakraca uloženo između 5,5 i 6 milijuna kuna.

- Iznos je to kakav posljednjih godina nismo imali. Zahvalni smo na tomu Županijskoj upravi za cesti i županu Aladroviću - kazao je pakrački gradonačelnik Huška.

pakrac-ceste-3

Požeški župan Aladrović i v.d. ravnatelj ŽUC-a Jozak kazali su kako su se pri donošenju plana ŽUC-ovih aktivnosti za ovu godinu vodili planom lokalnih jedinica, u ovom slučaju Grada Pakraca, ali i stvarnim potrebama na terenu, budući da je prijašnjih godina taj dio naše županija, dakle kada su u pitanju županijske ceste, bio prilično zapostavljen, što je u posljednje dvije godine ispravljeno.

pakrac-ceste-4