Otvorene nove prostorije Županijske obrtničke komore

pok-1Obrtnička komora Požeško-slavonske županije nakon godina podstanarstva u prostoru Udruženja obrtnika Požega od danas i službeno ima svoje nove, prve vlastite prostorije u Ulici Franje Thauzyja u Požegi, u neposrednoj blizini katedrale. Nove su prostorije danas i službeno otvorene, a tom su činu, među brojnim gostima, nazočili i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec te požeško-slavonski župan Marijan Aladrović.

pok-4

Predsjednik Županijske obrtničke komore Stipo Barukčić tom se prigodom zahvalio svima koji su pomogli u uređenju novih prostorija koje će služiti svim obrtnicima i onima koji će to tek postati. Kazao je kako je Požeško-slavonska županija novčano pomogla Obrtničkoj komori u uređenju novoga prostora.

pok-2

Župan Aladrović dodao je kako mu je posebno drago što je Obrtnička komora dobila novi prostor jer ipak nosi pridjev požeško-slavonska, kao i naša županija, stoga je i on čestitao svima koji su na bilo koji način pomogli u uređenju novim prostorija te je obrtnicima koji će brinuti o komori i njezinu novu prostoru poželio puno sreće i uspjeha u nastavku slavne tradicija obrtništva u Požeštini.

pok-3

Nove je prostorije Obrtničke komore Požeško-slavonske županije blagoslovio župni vikar požeške katedrale sv. Terezije Avilske vlč. Marijan Pavelić.