Županijska vatrogasna natjecanja uspješno završena

dvd-01Gotovo sedam stotina natjecatelja iz šezdeset i pet vatrogasnih ekipa okupilo se u Sportskom centru Kutjeva na vatrogasnom natjecanju djece i mladeži s područja Požeško-slavonske županije, dok se pedeset ekipa s oko šest stotina vatrogasaca u Donjoj Obriježi natjecalo na petom županijskom vatrogasnom natjecanju članica i članova dobrovoljnih vatrogasnih društava. Time je završena ovogodišnja natjecateljska sezona vatrogasaca na području naše županije.

dvd-02

Vatrogasno natjecanje mladeži u Kutjevu otvorio je Ferdinand Troha, županov zamjenik za društvene djelatnosti, dok je kao izaslanik požeško-slavonskoga župana Marijana Aladrovića natjecanje seniora u Donjoj Obriježi otvorio saborski zastupnik i gradonačelnik Pakraca Davor Huška.

dvd-03

U Kutjevu je u kategoriji djevojčica od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojila ekipa Sulkovaca, drugo je mjesto pripalo ekipi Frkljevaca, a treće Grabarju. U starijoj kategoriji za djevojčice od 12 do 16 godine prvo je mjesto pripalo mladim Kutjevčankama, drugo ekipi DVD-a Grabarje 2, a treće Jakšiću. U kategoriji dječaka od 6 do 12 godina najbolji su bili mladi vatrogasci Velike, a slijede ih mladi vatrogasci Velikog Banovca te Požežani koji su osvojili treće mjesto.

dvd-04

U starijoj dobnoj skupini za dječake prvo su mjesto osvojili Kutjevčani. Drugo je mjesto pripalo ekipi Požege, a treće mladim vatrogascima iz Velikog Banovca. Iako su sve ekipe na županijskom vatrogasnom natjecanju u Kutjevu pokazale zavidnu spretnost i vještinu, najviše razloga za zadovoljstvo imaju Kutjevčani čiji su stariji predstavnici u obje kategorije osvojili prvo mjesto.

dvd-05

U Donjoj Obriježi je također bili zanimljivo, a prva su mjesta u svojim kategorijama osvojili članovi DVD-a Djedina Rijeka, DVD-a Antunovac, DVD-a Ruševo, DVD-a Požega, DVD-a Veliki Banovac te DVD-a Donja Obrijež. Najuspješniji sa županijskih natjecanja predstavljat će nas na državnim natjecanjima.

dvd-06