Župan Aladrović posjetio velički Dom za starije

zupan_u_velickom_domu_-_1Nastavljajući tradiciju predblagdanskoga obilaska ustanova kojima je Požeško-slavonska županija osnivač, njezin čelni čovjek, požeško-slavonski župan Marijan Aladrović u pratnji pročelnice Ureda župana Sandre Sekulić Pojer i drugih suradnika danas je posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Velikoj. Kao i prijašnjih godina župan Aladrović nije došao praznih ruku korisnicima te veličke ustanove, a oni su mu ponovno pripremili zanimljiv zabavni program.

zupan_u_velickom_domu_-_2

Župan i njegovi suradnici ovaj su put, ipak, bili iznenađeni novom "sekcijom" korisnica Doma za starije i nemoćne u Velikoj - domskim "mažoretkinjama". Naravno, nastavak je to dobre atmosfere koja vlada tom ustanovom koja brine o osobama treće životne dobi.

zupan_u_velickom_domu_-_3

O tomu je u pozdravnom govoru ponešto kazala i ravnateljica veličkoga Doma za starije i nemoćne Mirjana Novak, pobrojavši najznačajnije aktivnosti i događaje u protekloj godini, zahvalivši se pritom županu na još jednom posjetu te na podršci koju im pruža Požeško-slavonska županija.

zupan_u_velickom_domu_-_4

Okupljenima se, naravno, obratio i župan Aladrović, kazavši kako se uvijek dobro osjeća među korisnicima i djelatnicima Doma za starije i nemoćne u Velikoj, dodavši kako im svima ponajprije želi mnogo zdravlja i sretan Božić te potom uspjeha u radu općenito i u zajedničkim projektima, jasno istaknuvši kako će velički Dom i dalje moći računati na pomoć Požeško-slavonske županije.

zupan_u_velickom_domu_-_5

Naravno, ni ovaj put pripremljena priredba za župana i njegove suradnike, uz prigodan blagdanski repertoar, nije mogla proći bez sada već na daleko poznatoga bećarca za nazočne goste u izvedbi korisnika spomenute veličke ustanove, uz asistenciju njima posebno drage gospođe Dragice Dvoraček.