Lovro Šulc prvorođeni stanovnik županije u 2012.!

lovro_sulc_01Maleni Lovro Šulc iz Čaglina, prvo dijete Valentine i Mire Šulca iz najistočnije općine Požeštine, prvorođeni je stanovnik Požeško-slavonske županije u 2012. godini. Rođen je jutros u 8.35 sati u požeškoj bolnici, a na prvom je vaganju težio 3,7 kilograma te bio dugačak 51 centimatar. Mladoj majci Valentini na prvom su sinu ispred Požeško-slavonske županije čestitali pročelnica Ureda župana Sandra Sekulić Pojer te županov zamjenik za društvene djelatnosti Ferdinand Troha koji je sretnoj majci uručio cvijeće te novčanu nagradu od 2000 kuna. 
lovro_sulc_02
Županov zamjenik Troha čestitao je Valentini Šulc na prvom djetetu, poželjevši cijeloj mladoj čaglinskoj obitelji puno zdravlja, sreće i veselja u 2012. godini.
lovro_sulc_03
U pratnji županijskoga izaslanstva bili su dr. Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice u Požegi te dr. Renata Rališ, voditeljica Službe za ginekologiju i porodništvo. Od njih smo tom prigodom doznali kako je u protekloj godini u požeškoj bolnici rođeno 528 djece, čak 80 manje nego 2010. godine. Nadajmo se kako će ova godina biti po tom pitanju puno bolja.