Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 12:30

Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Knežci

Godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Knežci, u nazočnosti zamjenika župana Požeško-slavonske županije Željka Jakopovića, zamjenika gradonačelnice Pleternice Domagoja Katića te predsjednika Vatrogasne zajednice Požeštine Josipa Ašenbrenera, protekla je u izboru novog čelništva. Predsjednikom je imenovan Miro Karjaković, tajnikom Zdenko Dostal, zapovjednikom Antun Solanjski  te počasnim predsjednikom Branko Stanković.

Branko Stanković je otvorio skupštinu pozdravivši sudionike i goste, a novoimenovani predsjednik Miro Karjaković  se osvrnuo na proteklo razdoblje s kojim se ovdašnji vatrogasci zbog malobrojnosti i drugih objektivnih razloga ne mogu pohvaliti. Očekivanja su da će u slijedećim godinama sve biti bolje čemu su potporu najavili dožupan Željko Jakopović i dogradonačelnik Domagoj Katić.

Društvo sada ima oko 30 članova iz Knežaca te susjednih sela Zarilac i Mali Bilač, nedostaje im oprema za rad petnaestak operativaca koji bi mogli aktivno djelovati u slučaju požara ili druge ugroze za mještane i imovinu toga dijela područja grada Pleternice.

Pročitano 3156 puta