Ponedjeljak, 30 Rujan 2019 08:11

Svečano otvorenje poslovnice Autodijelova Barišić u Požegi

Proteklog vikenda u Požegi u Industrijskoj ulici svečano je otvorena nova poslovnica Autodijelova Barišić, franšiznog partnera tvrtke Tokić. Tvrtka Autodijelovi Barišić obiteljska je tvrtka te najveći franšizni partner tvrtke Tokić, koja na tržištu posluje već 16 godina. Na njezinom čelu nalazi se gosp. Josip Barišić, koji je uz dugogodišnju podršku tvrtke Tokić, njezinih vlasnika i menadžmenta, prepoznao mogućnosti razvoja i širenja poslovanja na istoku lijepe naše.

„Ponosimo se ovom poslovnicom, koju smo otvorili kako bi naša ponuda proizvoda i usluga bila na razini na kojoj stanovnici Požeško – slavonske županije zaslužuju. Ova poslovnica zauzima 250 metara kvadratnih prodajnog prostora sa samoposlužnim dijelom, 1.000 metara kvadratnih skladišnog prostora s 35.000 uvijek raspoloživih artikala iz osobnog, moto i gospodarskog programa te alata i servisne opreme, a ponosimo se i poslovnim prostorom te prostorom za edukacije naših djelatnika i naših kupaca. Jednu tvrtku, pa tako ni njezinu poslovnicu, koliko god ona velika bila, ne čine zgrade i zidovi, već ljudi koji u njoj rade. Našim kupcima na usluzi su 9 stručnih prodajnih savjetnika i 3 dostavna vozila koja mehaničarima dostavljaju robu u 5 dostavnih krugova dnevno. Osluškujemo potrebe tržišta i trudimo se svakim danom biti što bolji. Nadam se da su to prepoznali i naši kupci te im zahvaljujemo.“ - rekao je Josip Barišić.

Uz brojne goste, partnere i kupce, prisutan je bio i župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević koji se obratio s nekoliko riječi.

„Čestitke na hrabrosti, ovo je poziv svim ljudima, ali i činjenica da onaj tko hoće taj i zna, a tko zna taj i može, izazovi postoje, ali do sada ste vi to rješavali, zato čestitke na otvorenju ove poslovnice, i svim ovim poslovnicama po Slavoniji.“ - rekao je župan Alojz Tomašević

Tvrtka Tokić brine o zajednici u kojoj posluje kako u okviru vlastite maloprodajne mreže tako i na području mreže franšiznih partnera te pomaže lokalnoj zajednici donacijama raznim ustanovama.

Ove donacije usmjerene su na obrazovne institucije, na humanitarne udruge koje pomažu potrebitima te sportske udruge koje se brinu o razvoju mladih. Povodom otvorenja ove poslovnice, tvrtka Tokić odlučila je uručiti dvije donacije od 5.000 kuna.

Prva donacija namijenjena je Tehničkoj školi Požega, a dodijelio ju je gosp. Ilija Tokić profesorici Karolini Kraljević Malvić, zamjenici ravnatelja Tehničke škole u Požegi. Ovu donaciju škola će iskoristiti za opremanje novootvorene radionice za obavljanje praktične nastave učenika za automehaničarska i autoelektričarska zanimanja.

Drugu donaciju tvrtka Tokić odlučila je uručiti Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata grada Požege. Gospodin Stojan Tokić uručio je donaciju umirovljenom brigadiru HV-a, gosp. Krešimiru Paveliću, predsjedniku Udruge, a donaciju će iskoristiti za realizaciju projekata Udruge, među kojima su i edukativni projekti usmjereni prema učenicima završnih razreda osnovnih škola.

Kapelan Matej Filipović iz Župe Svete Terezije Avilske blagoslovio je poslovnicu i ljude koji će u njoj raditi.

Izvor: pozeska-kronika.hr

Pročitano 2048 puta