Četvrtak, 22 Listopad 2020 13:19

Održan sastanak s Hrvatskim motociklističkim savezom

 

U Maloj vijećnici Požeško-slavonske županije održan je sastanak Upravnog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza. Sastanku su uz predsjednika HMS-a Stjepana Peršina, tajnika Ivana Laftera i članova Upravnog odbora, prisustvovali župan Alojz Tomašević te predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Krešimir Pavelić.

„Čast mi je što imam priliku ugostiti vas i hvala što ste došli u našu županiju održati sastanak i razgovarati o budućnosti moto sporta u Požegi. Ljudi koji su tražili inicijativu, naši motoristi koji su imali volju te u suradnji sa županijom i Ministarstvom obrane, ali i zapovjednikom naše vojarne, osigurali smo vojni poligon Glavicu i vratili utrke u Požegu.“ – rekao je župan Alojz Tomašević.

Predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin rekao je kako su došli u našu županiju zahvaliti se, ali i zamoliti za podršku kako bi se proces povratka staze Glavica moto-sportu Hrvatske nastavio i dalje te kako bi vozačima iz cijele Hrvatske bilo omogućeno nastaviti dalje razvijati se i napredovati.

"Želja nam je da se na Glavici, kao i na svim ostalim stazama u Hrvatskoj osjeti briga prema vozačima. Uvijek ste bili potpora našem radu, a vaša razmišljanja nama su garancija da ovaj sport ide dalje te vam se ovom prilikom i zahvaljujemo na tome. " - rekao je Stjepan Peršin. 

Pročitano 1298 puta