Ponedjeljak, 11 Listopad 2021 12:19

Županica primila nagrađene odgojno – obrazovne djelatnice

Marijana Andrišek,  Osnovna škola “Mladost”, Jakšić, Martina Budimir, Ekonomska škola Požega, Vera  Ćuže-Abramović, Gimnazija Požega, Zvjezdana Farkaš, Ekonomska škola Požega, Jasminka Hajpek, Osnovna škola Antuna Kanižlića, Požega, Jadranka Kaučić, Obrtnička škola, Požega, Jelena Kovačević, Ekonomska škola Požega, Marijana Levar, Obrtnička škola, Požega, Veronika  Lipohar,  Osnovna škola fra Kaje Adžića, Pleternica, Marina Mirković, Tehnička škola, Požega, Dubravka Namjesnik, Osnovna škola braće Radića, Pakrac, Lidija Pecko, Osnovna škola “Dobriša Cesarić”, Požega, Lejla Skalnik, Osnovna škola braće Radića, Pakrac, Marijana Škvorc,  Osnovna škola fra Kaje Adžića, Pleternica, odgojno obrazovne su djelatnice koje su dobile nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja za kontinuirano unapređivanje odgojno-obrazovnog sustava, a dodjeljuje se povodom Dana učitelja.

Županica Antonija Jozić u Velikoj vijećnici Županije održala je prijem za nagrađene odgojno obrazovne djelatnice te im uručila prigodan poklon. „Uz dobrodošlicu želim vam se zahvaliti na trudu i angažmanu za rad s našom djecom, a kako bi oni izrasli u odrasle ljude pune znanja. Vaš poziv jedan je od težih, ali sigurno i pun ljubavi za prenošenjem znanja na one najmlađe, koji će jednoga dana preuzeti odgovornost na svojim radnim mjestima, u svojoj obitelji i u svojoj zajednici te potom i oni stvarati zemlju znanja i perspektivnih ljudi. Hvala vam na svemu što svakodnevno činite u svojem radu.“, rekla je županica Jozić.

Vera Ćuže-Abramović obratila se u ime svih nagrađenih te posebno zahvalila županici na prijemu. „Smatram da svatko može dobiti ovu nagradu, samo se treba angažirati i ohrabriti na prijavu. Svi nastavnici i profesori rade svoj posao najbolje što mogu, a ono najvažnije je svakako silna ljubav koju imamo prema djeci i prema poslu.“rekla je Ćuže-Abramović te istaknula kako je čast biti na ovome prijemu.

Pročitano 590 puta