Utorak, 02 Studeni 2021 11:40

Ponovna uspostava rada tzv. "COVID-19 ambulante"

 

Temeljem trenutne epidemiološke situacije, kao i povećanja broja oboljelih osoba Ministarstvo zdravstva poslalo je uputu o ponovnoj uspostavi rada izdvojenih ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. „COVID-19 ambulante“.

Temeljem navedenoga, izdvojena ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. „COVID-19 ambulanta“, Doma zdravlja Požeško – slavonske županije, na adresi Matije Gupca 10, Požega, ponovno započinje s radom od 02. studenoga 2021. godine. Odluku možete pogledati ovdje.

 

Izdvojena ordinacija nalazi se na prvom katu Doma zdravlja Požeško – slavonske županije, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 07,00 do 15,00 sati, a kontakt telefon je 034/311-915.

 

Testiranja se i dalje provode u ostalim ustanovama koje su provodile testiranja na COVID-19, a to su; Opća županijska bolnica Požega, Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana, Medicinsko-biokemijski laboratorij Ljerka Sablek, Dom zdravlja Požeško – slavonske županije te brzi antigenski testovi u Zavodu za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije.

Pročitano 469 puta