Srijeda, 08 Prosinac 2021 10:37

Održana redovna Izborna skupština Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije

 

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u prostoru Gradske vijećnice u Pleternici prije održavanja Izborne skupštine Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije održao je svoju redovnu sjednicu na čelu s predsjednikom Županijskog saveza Dragom Lucićem koji je također član izvršnog odbora HNS-a. Na sjednici su prihvaćeni prijedlozi financijskog plana i programa rada za 2022. godinu te je usvojena strategija ženskog nogometa za naredno razdoblje, kao i dokumenti vezani za početak natjecanja u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene.

Nakon održane sjednice, u Interpretacijskom centru Terra Panonica održana je redovna Izborna skupština Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije kojoj je uz domaćina, predsjednika Županijskog saveza Dragu Lucića i članove, prisustvovao i predsjednik HNS-a Marijan Kustić sa suradnicima, predsjednik županijske Sportske zajednice Vlado Drkulec te zamjenik županice Ferdinand Troha koji je sve nazočne pozdravio u ime Požeško-slavonske županije i Savezu poželio uspješno ostvarenje svih budućih planova.

Na Skupštini je razriješen stari te konstituiran novi saziv, a za predsjednika Saveza ponovno je izabran Drago Lucić, za dopredsjednika Tomislav Čabraja, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Jurica Matijević, Ivica Malnar, Zdravko Novak, Josip Solić, Tomislav Čabraja i Vlado Gazić, dok su u sastav novog Nadzornog odbora izabrani Marko Markota, Dario Lončarević i Darko Pančić, nakon čega je novoizabrani predsjednik zahvalio svima koji su mu iskazali podršku za novu kandidaturu, kao i HNS-u na svemu dosad učinjenom te rekao kako je siguran da će u narednom periodu svi zajedno raditi na boljitku nogometa u Požeško-slavonskoj županiji i šire.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić izrazio je zadovoljstvo što Županijskom nogometnom savezu mogu uvijek pružiti financijsku pomoć uz uzajamnu podršku svih članova izvršnog odbora.

Izvor fotografija: pozeskivodic.com

Pročitano 217 puta