Utorak, 15 Studeni 2022 11:51

„Hvala svima koji su kupnjom karata pridonijeli humanitarnoj akciji!“

 

Županica Antonija Jozić primila je u svom uredu predstavnike organizatora humanitarnog koncerta „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka, koji se održao prošlog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Svrha ovog koncerta je bila sakupljanje novčanih sredstava potrebnih za operaciju 24-godišnje Požežanke Martine Šimić koja boluje od trigeminalne neuralgije.

Iskazavši zadovoljstvo sredstvima koja su prikupljena za liječenje Martine, županica Jozić zahvalila je kako svima koji su sudjelovali u organizaciji ove humanitarne akcije, tako i svim ljudima koji su kupnjom karata pokazali veliko srce i pridonijeli prikupljanju sredstava.

„Još jednom se želimo zahvaliti svim građanima i građankama koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, predstavnicima vlasti koji su akciju podržali, našim volonterima te bendu Crvena Jabuka na velikom srcu i darežljivosti! Ne radi se o tome koliko dajete ili što dajete, već o srcu koje imate iza svega.“ – rekli su predstavnici organizatora.

Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega humanitarnih koncertom, na kojemu je prisustvovalo gotovo 2000 ljudi, prikupljeno je 123.253,75 kuna.

Pročitano 3003 puta