Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Od ponedjeljka otvorene prijave na natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“

Od ponedjeljka otvorene prijave na natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, već desetu godinu, provodi natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju u trajanju od trideset dana, počevši s prvim danom korizme 14. veljače 2024., a zaključno s 14. ožujkom.

Prijave će biti otvorene od 5. veljače do 14. veljače 2024. godine i vrše se osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom i utorkom od 11 do 14 sati, srijedom i petkom od 8 do 14 sati te četvrtkom od 15:30 do 18:30 sati.

Uvjet za sudjelovanje na natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od najmanje godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje te obvezno predlaže jednu osobu, člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirani su 14. ožujka 2024. godine. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 400,00 eura, a bit će podijeljeno i još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 100,00 eura.

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije poziva sve osobe s područja Pakraca i Lipika da se obrate na brojeve telefona 0800 200 069 i 034 311 563, zbog daljnjih uputa.