Alati za pristupačnost

Službene internet stranice Požeško-slavonske županije

Božo i Jela pobjednici treće Brestovačke fišijade

Božo i Jela pobjednici treće Brestovačke fišijade

Na ribnjaku Športsko-ribolovne udruge Klen iz Brestovca održana je treća po redu  Brestovačka fišijada na kojoj se natjecalo 36 ekipa, a brojni posjetitelji pokazatelj su prepoznatljivosti ove relativno mlade manifestacije.

Kotlići ispunjeni poznatim slavonskim specijalitetom pred tročlani ocjenjivački sud postavili su nimalo lagan zadatak. Naposljetku, odlučili su kako je najbolji fiš skuhala ekipa Božo i Jela, koju su činili Tomislav Galić i Ivan Jerković, inače članovi Športsko ribolovne udruge Veličanka.

Drugo mjesto pripalo je Vladimiru Milkoviću, trećeplasirani bio je Branko Milković,  a najveselijom ekipom proglašena je ekipa Kulturno-umjetničkog društva Berda iz Brestovca.

Nagrade pobjednicima uručili su požeško-slavonska županica Antonija Jozić, načelnik Općine Brestovac Zdravko Mandić te pročelnik Bojan Petrović.

- Sve  vas srdačno pozdravljam na prekrasnoj, trećoj po redu fišijadi ovdje u Brestovcu, koja kao da je sto treća, a ne treća – istaknula je Jozić uputivši čestitke pobjednicima i organizatorima.